نمونه اقدام پژوهی برای آموزگاران دبستانی با موضوع چگونه توانستم فرزند طلاق را به آموزش علاقمند کنم

نمونه اقدام پژوهی برای آموزگاران دبستانی

نمونه اقدام پژوهی برای آموزگاران دبستانی با موضوع چگونه توانستم فرزند طلاق را به آموزش علاقمند کنم دقیق و کامل در قالب ورد و قابل ویرایش

نمونه اقدام پژوهی برای آموزگاران دبستانی با موضوع چگونه توانستم فرزند طلاق را به آموزش علاقمند کنم

معلمان پژوهنــــــــــــــــده تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام  پژوهی معلم ابتدایی  را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

طلاق و مسائل تاثیر گذار بر روی فرزندان

مسئله طلاق را میتوان بحرانی پنداشت که آمارش‌ نه‌ تنها در مملكت‌ ما، بلكه‌ در تمام‌ جهان‌ رو به‌ افزايش‌ است‌. مشكلاتي‌ از قبيل‌ فقر، عدم‌ درك‌ متقابل‌، دخالت‌ خانواده‌، اعتياد، ازدواج‌ مجدد و غيره‌ عواملي‌ هستند كه‌ اين‌ آمار را بالا مي ‌برند و كافي‌ است‌ كه‌ در اين‌ ميان‌ يك‌ راهنماي‌ درست‌ و منطقي‌ وجود نداشته‌ باشد. به‌ اميد روزي‌ كه‌ هيچ‌ گاه‌ شاهد چنين‌ اتفاقات‌ تلخي‌ نباشيم‌.

تأثيرات طلاق در فرزندان را مي توان به ترتيب زير طبقه بندي كرد:

1ـ ايجاد زمينه هاي وسواس در دختران و پسران:

( وسواس تكرار بدون اراده و افراطي اعمال و كارهاي روزمره است )

2ـ بروز افسردگي در كودكان و نوجوانان: در اين نوع بيماري اجتماعي، فرد فاقد احساس لذت يا درك كمتري از زندگي روزمره است، بي اشتهايي بر او چيره شده و خستگي به طور مداوم در ارگانيسم بدن وي مشاهده مي شود.

3ـ به وجود آوردن زمينه هاي اضطراب: در نوجوانان حالتي شبيه به احساس ترس، نگراني و تشويش به وجود مي آيد. در اين بيماري علائم بيم از آينده در رفتار نوجوانان مشهود است. نوجوان با توجه به سستي مباني خانواده از تفكر در مورد برنامه ريزي مدون براي حركت هاي دسته جمعي و گروهي وحشت دارد.

تیترهایی که در این نمونه اقدام پژوهی برای آموزگاران دبستانی وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  فرزند طلاق

پیشگفتار در رابطه با  فرزند طلاق 

مقدمه  موضوع در رابطه با فرزند طلاق 

شناسایی مسئله در رابطه با  فرزند طلاق 

توصیف وضع موجود

اینجانب ……… دبستان ….. مدت ….سال است که در آموزش و پرورش مشغول به خدمت می باشم. دانش آموز مورد مطالعه من،  مریم  (اسم مستعار) به خاطر نداشتن تعادل رفتاري و برخورد مكرّر با بچّه ها و ريختن وسايل  آن ها ، باعث درگيري  مكرّر در كلاس و مدرسه و بيرون از محيط مدرسه است و اكثر اوقات دانش آموزان ديگرم  و بعضي از اولياء از او شاكي هستند . در محيط درس ، مخصوصاً موقع تدريس درس ، بدون اجازه ازجاي خود بلند مي شود و راه مي رود واكثر اوقات به خاطر گفتن مطالب بي اساس مخل كلاس و يادگيري دانش آموزان ديگرم     مي شود و موجب ناراحتي من و ديگر دانش آموزانم است .او به درس و مدرسه علاقه ای نشان نمی دهد و بسیار بی نظم و پرخاشگر است.و دچار افت تحصیلی شده بود.

به مدّت دو هفته رفتار مریم را به طور دقيق مشاهده كردم و سياهه ي رفتارش را نوشتم . هفته سوم آبان ماه، موقعي كه از دفتر آموزشگاه بيرون آمدم ، مریم را وسط راهرو در حال دويدن و جست و خيز ديدم تا چشمش به من افتاد به طرف كلاس دويد ، پس از ورود به كلاس و سلام و احوالپرسي با دانش آموزان درس را شروع كردم .

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  فرزند طلاق 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با فرزند طلاق 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  فرزند طلاق 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با فرزند طلاق 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  فرزند طلاق 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با فرزند طلاق 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با فرزند طلاق 

نتیجه گیری در رابطه با فرزند طلاق

پیشنهادات در رابطه با فرزند طلاق

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با فرزند طلاق 

برای دانلود نمونه اقدام پژوهی برای آموزگاران دبستانی و دریافت اقدام پژوهی آموزگار ابتدایی از لینک خرید استفاده نمایید.