اقدام پژوهی انتخاب رشته با موضوع به دانش آموزان در انتخاب رشته تحصیلی کمک نمایم

اقدام پژوهی انتخاب رشته

اقدام پژوهی انتخاب رشته

اقدام پژوهی انتخاب رشته با موضوع چگونه می توانم به دانش آموزان در انتخاب رشته تحصیلی کمک نمایم

معلمان پژوهنــــــــــــــــده تخصصی ترین گروه موجود در انتخاب رشته مقاله های اقدام پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.در این مورد هم دانلود اقدام  پژوهی مشاور  را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

يكي از مسائلي كه مشكلات رواني وروحي بسياري ايجاد مي كند نداشتن علاقه به رشته تحصيلي است .علاقه را مي‌توان به ترجيح ميان اشيا مختلف هنگام انتخاب تعبير نمود. گرچه انگيزه و علاقه ارتباط تنگاتنگي با يكديگر دارند، و شايد بتوان علاقه را نوعي انگيزه بالفعل و عينيت يافته قلمداد نمود، ولي بهتر است در مسائل حساسي مانند انتخاب رشته كه به آينده داوطلب مربوط مي‌شود هر كدام را در جايگاه ويژه خود قرار دهيم. بدون آنكه ربط مستقيم آنها را ناديده بگيريم.. چنانچه علاقه بر اساس انگيزه واقعي شكل بگيرد، از آن بايد به عنوان يكي از مهمترين عوامل موثر در انتخاب رشته ياد كرد.

ž    افرادي كه اهداف بزرگي در ذهن خود مي پرورانند و از اصول صحيح هدف گذاري پيروي مي كنند بسيار موفق تر از كساني هستند كه يا هدفي ندارند يا اهداف شان كوچك و دست نيافتني است.برای درک بهتر وانتخاب صحیح تر رشته باید دانش آموز خود را درموقعیت شغل مورد نظر قرار دهد به عنوان مثال بگوید من در آینده یک پزشک جراح خواهم شد آیا میتوانم به کارم ادامه دهم یا یک مهندس برق ویا یک مهندس کشاورزی ، با قرار دادن خود در موقعیت  مشاغل مختلف میتواند انتخاب آگاهانه تری داشته باشد.

تیترهایی که در این اقدام پژوهی انتخاب رشته وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  انتخاب رشته

پیشگفتار در رابطه با  انتخاب رشته 

مقدمه  موضوع در رابطه با انتخاب رشته 

شناسایی مسئله در رابطه با  انتخاب رشته 

توصیف وضع موجود

نیازهای کشور از جمله اهداف نظام آموزش و پرورش متوسطه میباشد برای نیل به این اهداف و به منظور مواجه با مشکلات و انتخاب  ، راه حل مناسب با عنایت به توسعه علوم ،تنوع رشته ها و تعدد مشاغل و میزان نیاز ، وزارت آموزش و پرورش را برآن داشت تا اجرای برنامه های مشاوره تحصیلی در مدارس را به مشاوران که با شرایط خاص انتخاب میشوند محول نماید و جهت بالا بردن سطح کیفی و کارائی آنان اقدام به تهیه و تدوین آئین نامه های هدایت تحصیلی و ارائه آموزشهای لازم کرده است. (برداشت از کلیات نظام جدید آموزش متوسطه -1373 )

توزیع نامناسب و ناهماهنگ دانش آموزان بین رشته های مختلف تحصیلی و مسائل و مشکلاتی که از این وضع پدید میآید در خور توجه و تعمق است واین وضعیت نقش کار آمدی نظام آموزشی را زیر سئوال برده است.لذاپژوهنده از آنجاکه بیشتر دوران خدمتش را در پست معاون فنی هنرستان  گذرانده ، بیشتر به موضوعی برخورد،که همیشه ذهنش را به خودش مشغول کرده ، و آن این  بود که چرا بعضی از هنرجویان و دانش آموزان دوم دبیرستان بعد از چند ماه از سال تحصیلی ، از رشته تحصیلی  انتخابی خودپشیمان ، و در پی تغییر رشته میباشند . به همین خاطر بود  که پژوهنده میخواست علل و یا عوامل موثر در انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان  پایه اول متوسطه را جویا شود وراهی برای کمک و انتخاب مناسب رشته تحصیلی به دانش آموزان پیدا نماید

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  انتخاب رشته 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با انتخاب رشته 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  انتخاب رشته 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با انتخاب رشته 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  انتخاب رشته 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با انتخاب رشته 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با انتخاب رشته 

نتیجه گیری در رابطه با انتخاب رشته

پیشنهادات در رابطه با انتخاب رشته

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با انتخاب رشته 

برای دانلود اقدام پژوهی انتخاب رشته و دریافت اقدام پژوهی مشاور از لینک خرید استفاده نمایید.