اقدام پژوهی معاون اجرایی مقطع متوسطه با موضوع چگونه توانستم تاثیرات منفی شبکه های ماهواره ای و دنیای مجازی را در بین دانش آموزان دختر متوسطه اول کاهش دهم

اقدام پژوهی معاون اجرایی مقطع متوسطه

اقدام پژوهی معاون اجرایی مقطع متوسطه چگونه توانستم تاثیرات منفی شبکه های ماهواره ای و دنیای مجازی را در بین دانش آموزان دختر متوسطه اول کاهش دهم در قالب ورد

اقدام پژوهی معاون اجرایی مقطع متوسطه با موضوع چگونه توانستم تاثیرات منفی  شبکه های ماهواره ای و دنیای مجازی را در بین دانش آموزان دختر متوسطه اول کاهش دهم

همانطور که می دانید درباره اقدام پژوهی باید به مطالب مهمی توجه نماییم به این موضوع دقت بفرمایید :

رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  تا کنون تاثیر بسیار عمیقی بر جوامع امروزی گذاشته است. تاثیری معادل اختراع ماشین و تلفن و … بر زندگی روزانه انسانها گذاشت.

رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  دارای دو مولفه اصلی است ؛ میزان اطلاعات در دسترس و دوم سرعت انتقال این اطلاعات.

در طول تاریخ ، اطلاعات همواره یک ابزار بسیار قدرتمند برای جهت دهی به اجتماع و همچنین معرفی جامعه است. در دوران باستان ، تنها روحانیون و ثروتمندان به اسناد مکتوب دسترسی داشتند. با اختراع ماشین چاپ امکان گسترش دانش و اطلاعات جمع آوری شده به افراد بیشتری فراهم شد که از تاثیر انتشار این اطلاعات و علوم در تغییر جوامع از کشاورزی به صنعتی نمی توان چشم پوشید.

در حال حاضر با ظهور کامپیوتر و رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  ، تغییر جهت به سوی جامعه اطلاعاتی با تاکید بیشتری بر جمع آوری و به اشتراک گذاری اطلاعات و درک مطالب رخ داده است.

تیترهایی که در این اقدام پژوهی معاون اجرایی مقطع متوسطه وجود دارد شامل موارد زیر است:

عنوان مطلب در رابطه با  فضای مجازی

پیشگفتار در رابطه با  فضای مجازی 

مقدمه  موضوع در رابطه با فضای مجازی 

شناسایی مسئله در رابطه با  فضای مجازی 

توصیف وضع موجود

اینجانب  .. هستم و در این آموزشگاه در حال خدمت به دانش آموزان می باشم. که تقریبا اکثر آنها با رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  و رایانه در ارتباط هستند.   با گذشت چند هفته اول سال تحصیلی و رونق گرفتن سیر صعودی تدریس و امور آموزشی در مدرسه مراجعاتی توسط والدین داشتیم و اعتراض آنان را در این مورد شنیدیم که بچه ی آنها فقط به چند درس علاقه نشان داده و وقت خود را کامل صرف موضوعات خاص می نماید. موارد دیگری به چشم می خورد که از تغییرات رفتاری در نوع حرف زدن و حتی پوشش دانش آموزان خبر می داد و یا حتی در بعضی موارد ما شاهد بی میلی دانش آموزان نسبت به شنیدن و درک مطالب مذهبی، تاریخی و به قول خودشان کهنه ی مربوط به گذشته بودیم. در اولین جلسه ی انجمن اولیاء که تشکیل شدد همه ی این موارد توسط والدین بازگو شده و به شکل جدید در برابر ما مجسم شد. شواهد حاکی از آن بود که برخی از والدین از میزان استفاده فرزندانشان از رایانه و تأثیرات آن حسابی کلافه و شاکی بودند. ما بدون هیچ پیش داوری در مورد دلیل تغییر رفتار دانش آموزان اولین و بارزترین موضوع مرتبط با این بحث را رسانه های ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای و گوشی های همراه  و چگونگی استفاده از آن را شالوده ی اصلی مشکل بوجود آمده دانستیم. بنابراین من به عنوان اقدام پژوه باید اطلاعاتی را برای بررسی وضعیت موجود جمع آوری می کردم..

گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) در رابطه با  فضای مجازی 

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها در رابطه با فضای مجازی 

انتخاب راه جدید موقتی دررابطه با  فضای مجازی 

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن در رابطه با فضای مجازی 

گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) در رابطه با  فضای مجازی 

ارزشیابی تاثیر اقدام جدید در رابطه با فضای مجازی 

تجدید نظر و دادن گزارش نهایی در رابطه با فضای مجازی 

نتیجه گیری در رابطه با فضای مجازی

پیشنهادات در رابطه با فضای مجازی

منابع و ماخذ مورد استفاده در رابطه با فضای مجازی